Author Topic: Delete sometimes not working  (Read 10179 times)

Keith

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
    • My Homepage
Delete sometimes not working
« on: August 09, 2007, 09:48:22 AM »
So I thought I would be "cool" and show off my awesome shapeshop skillz to my girlfriend last night.  :D

Unfortunately when I went to show her how easy it was to just "scribble to erase" something (per demo real) ... it just scribbled and then nothing  :o

My girlfriend laughed... so I thought "hey, i'll make a new one and then try again" ... there is NO "new" under the file menu when working on a project  :(

So I closed the project I was "working on" and then went to "File -> New" and tried again... same thing, sometimes it would work, sometimes it wouldn't... then I was left with wondering how to delete all these scribble marks that didn't function?

*sigh*

Maybe I should watch the "how-to" video again...

She did mention how awesomely cool the program seemed and was VERY impressed with it! :)
Bah!, where are my scissors and glue?

RMS

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: Delete sometimes not working
« Reply #1 on: August 10, 2007, 12:29:07 AM »
You can clear your scribble marks with the red "cancel" icon that appears at the bottom of the screen after you sketch anything.

As for the scribble, yea, sorry, the detection is not awesome yet. I find it works best to basically try to scribble back and forth along a straight line. I'll try to improve it!

(By the way, "File->New" doesn't do anything)

Keith

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
    • My Homepage
Re: Delete sometimes not working
« Reply #2 on: September 05, 2007, 11:16:11 AM »
Yeah, I noticed that whole "new" not working bit.  :P

Is that going to be implemented in the next version?
(quiting and restarting is becoming a bit tedious)
Bah!, where are my scissors and glue?

RMS

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: Delete sometimes not working
« Reply #3 on: September 06, 2007, 04:04:23 PM »
Sorry =\. I can do a "delete everything" reasonably easily, which I guess I could hook that up to the 'new' button....

Keith

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
    • My Homepage
Re: Delete sometimes not working
« Reply #4 on: September 06, 2007, 04:48:32 PM »
Sorry =\. I can do a "delete everything" reasonably easily, which I guess I could hook that up to the 'new' button....


:) That would work
Bah!, where are my scissors and glue?

Toffee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Stargate babylon game development site
Re: Delete sometimes not working
« Reply #5 on: September 08, 2007, 07:50:15 AM »
That would be good =]
I currently just delete all the objects in the object tree =]
Games designer.
Currently learning how to do it!

garymorrison23

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
    • quality backlinks
Re: Delete sometimes not working
« Reply #6 on: December 18, 2010, 05:53:12 AM »
I agree with "Keith". Cool!

Erik9adison

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Delete sometimes not working
« Reply #7 on: December 25, 2010, 01:49:21 AM »
HOw to delete objects from the object tree?